Beeldende concepten, content en copy; komt dat zien!

C O N T E N T BEN&JERRY'S | Gers Bakkie Roffa

Hebbie al gehoord van onze gerse scoop? De Rotterdamse natte T is een bevroren T geworden. Deze zomer duiken we hand in hand de vriezerT in voor het (h)eerlijkste karamelroomijs dat we konden maken. Gecombineerd met kameraden zwoele swirl van gouden karamel en choco-karamel chunks, spoon je een wereldsmaak in een wereldstad. En Ben & Jerry’s zou Ben & Jerry’s niet zijn als hier geen verhaal achter zit. Voortaan heeft ‘een bakkie doen’ een andere betekenis.

LEES VERDER

C O N T E N T BBH | Oh baby, dus jij hebt planten…

Je kunt niet koken? Geen probleem! Je feest net iets te vaak? Lekker belangrijk. Jij zorgzame, iets in leven kunnen houdende man… rrrrrr. Puppy-effect wordt plant-effect. Groene liefde… oh, zo sexy.
Geen fragiel getut, maar stoere of zeldzame mannenplanten, die zelfs een naam mogen hebben als ze uitgegroeid zijn tot flinke jongens. Ze creëren rust in je huis en maken de boel zen. Zodat je zelf weer wat extra leven in de brouwerij kunt brengen. 

LEES VERDER

S P R O O K | En de ze leefde nog...

Maar daar is dan ook alles mee gezegd. Na het drama met haar stiefmoeder leek het de goede kant op te gaan met Sneeuwwitje. Helaas bleek de prins op het witte paard niet de prins op het witte paard te zijn. Jammer genoeg kwam de sprookjesprinses daar pas achter toen de diamant al om haar gemani­cuurde vinger zat… 

verder lezen

C O N T E N T BBH | DE BLOEM EN DE BEAUTIFUL

Een boeketreeks vol rozende en blozende romantiek
Het leven in een vaas gaat niet altijd over rozen. Het zit vol intriges, drama’s en moeilijk gedoe. Zo ook op Valentijnsdag. Op deze speciale dag van de liefde staat, zoals altijd, de roos in het middelpunt. Maar moet dat ten koste gaan van haar eigen geluk? Je leest het in deze boeketreeks…

LEES VERDER

C O N T E N T BBH | Groen geluk, liefde en een vrolijk samenzijn

De tafel bezwijkt bijna onder de enorme berg groendecoraties, en liefde vult de ruimte. Uitbundige bloemenprints, feestelijke verloopjes en gezellige groencombinaties. Kerstliedjes rollebollen door de kamer, samen met de zoete geur van het kerstdiner. De spanning stijgt. De oh’s en ah’s zijn niet aan te slepen bij het zien van de sprookjesachtige kersttafel uit een andere wereld. Hé… zie ik daar een sneeuwvlokje naar beneden dwarrelen?

LEES VERDER

S I T E | Constant professionele zorg

Als u in hoge mate afhankelijk bent van zorg, kunt u bij De Merwelanden terecht in een van de kleinschalige woningen. Kwalitatieve, professionele zorg en een persoonlijke aanpak maken dat u op een waardige en veilige manier uw leven voort kunt zetten. 

LEES VERDER

I N T E R V I E W | Van kantoorbaan naar prachtige slow design boetiek

Een wilde bos lange bruine krullen, flinke blossen op de wangen en een gezellig pretlach. Esther Blankers rocks the world.
Dat deed ze altijd al, maar twee jaar geleden heeft ze het roer drastisch omgegooid. Ze besloot de magie van het leven naar eigen hand te zetten. Met een dikke dosis lef koos ze voor wat ze het allerliefste wilde. 

lees verder

A R T I K E L |  Fairy dust all over the place!

Sta morgen een uur eerder op om je meterslange vlechten te perfectioneren en doop je gezicht in een bak glitters. Reserveer het beste plekje op je favoriete unicorn. Verlies een schoen en zet de ander voor de haard. Waterproof je wimpers voor als er per ongeluk een vleugje fairy dust in je oog komt. Pak wat extra zwavelstokjes in en duw je zacht gescrubde lippen op de slijmerige mond van de eerste de beste kikker die langskomt. Poef…hallo prins. 

verder lezen

A R T I K E L | Hup, hup, aan het werk

Stel je hebt een leuke, drukke baan met daarnaast ook nog een ‘van hot naar her’-leven. Dan is er toch niets logischer dan er nog een overdreven leuke ‘van je hobby je werk maken’-baan bij te creëren? Wij trokken een paar maanden geleden dus onze stoute hoefjes aan en besloten dat Unicorns United meer lol en positieve energie zou opleveren dan dat het zou kosten. 

verder lezen

A R T I K E L | Seks op het werk

Ben je weleens met je blote kont op de kopieermachine geëindigd of horizontaal op het bureau van je baas na een flinke dosis overwerken? De een vindt seks op het werk not done en de ander maakt zich er niet zo druk om. Maar hoe vaak en waar gebeurt het nu eigenlijk en is het verstandig?

VERDER LEZEN

A R T I K E L | Bakken met liefde

‘Ding dong’ 14 februari! Ga weg bij de brievenbus en neem het heft in eigen handen. We maken Cupidos favourite met ‘Ik hou van jou’-cacao, ‘je bent de crème de la’-crème en een flinke vleug beslag leggen op de liefde van je leven. Met Valentijn eten we pannenkoeken. Oké: crêpes. Bak, klop en steek vormpjes. Stapel eindeloos en prik een caketopper die je liefde verklaard. Fluweel en veel. En, met genoeg calorieën om de rest van de nacht te moeten verbranden.

verder lezen

A R T I K E L | Mierzoete spiesjes

Terwijl de zoon van de godin van de liefde buiten romantische pijlen in de rondte aan het schieten is, kun jij lekker binnen blijven. Wie heeft Cupido nodig als thuis de zoete liefde door de maag gaat? Deze spiesjes prikken veel makkelijker door het hart van je geliefde. Symbolisch natuurlijk. Suiker, roze en romantiek mogen eraf druipen. De boodschap doet iedereen smelten. Hallo, het is bijna Valentijnsdag!

verder lezen

A R T I K E L | Zo tover je kerststress om tot kerstmis

Scheidsrechteren tussen je broer en zwager, omdat de vrede op aarde al snel ver te zoeken is. Te drukke winkels doorvloeken of bang zijn dat pakjes pas op derde kerstdag bezorgd worden. Je oom die al snel red nosed is van veel te veel neutjes. Jezelf inhouden om je schoonmoeder niet in de boom te hangen. Baggervet je knellende panty aanhouden. It’s beginning to look a lot like fuck this!

LEES VERDER

C O L U M N | Hoe vind ik een man in het park? – deel 9

Hoe goed ik mijn best ook doe en hoeveel meters ik ook maak, het einde is nog niet in zicht. Gelukkig ziet positiviteitsgoeroe Tessa nog steeds een goede toekomst voor me. Het park voor mijn deur blijft dus mijn romantisch zoekgebied. Net zo lang tot ik hand in hand met de ware naar huis loop. Dit alles natuurlijk onder begeleiding van mijn grote kwispelende liefde Tut. Let’s find love.

lees verder